Slimmer werken,
blije klanten
Lean training

De beste Lean training voor jou!

Gepubliceerd op

Ben jij op zoek naar een Lean training? Mooi! Lees dan vooral even verder. In deze blog leggen wij duidelijk uit welke trainingen er zijn, wat je hier leert en wat de verschillen tussen de trainingen zijn.

Betekenis van Lean

Wat is de betekenis van Lean nu precies?

Gepubliceerd op

In deze blog nemen wij je terug naar de basics en geven wij een duidelijke betekenis van Lean. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de methode kan en hoe je het zelf kunt toepassen.

Lean opleiding

Tja, welke Lean opleiding moet je nou kiezen?

Gepubliceerd op

Wil jij een Lean opleiding volgen, maar weet je niet welke? Geen zorgen! In deze blog leggen wij de verschillende opleidingen uit. Maar wat eigenlijk het mooie aan deze keuze is, is dat hij volledig van jezelf en je eigen wensen afhangt!

Lean Six Sigma cursus

Welke Lean Six Sigma cursus is het beste voor jou?

Gepubliceerd op

Sta jij ook voor de keuze van een Lean Six Sigma cursus, maar weet je niet welke je moet kiezen? In deze blog leggen we elke Lean Six Sigma cursus uit. Op deze manier hopen we de keuze iets eenvoudiger te maken.

Lean Six Sigma training

Een Lean Six Sigma training, hoe en wat?

Gepubliceerd op

Ben jij op zoek naar een passende Lean Six Sigma training? In deze blog leggen wij uit welke trainingen er zijn en wat de verschillen tussen deze trainingen zijn. Na het volgen van een Lean Six Sigma training ben je in staat om zelf je processen te verbeteren.

Six Sigma

Six Sigma, wat is het?

Gepubliceerd op

Six Sigma is een methode die zich bezighoudt met het verbeteren van de prestaties van je processen. Het is zeer geschikt voor complexe problemen waarvan de oorzaak niet meteen duidelijk is.