Slimmer werken,
blije klanten

Meer weten over Lean? De beste training voor jou!

Ben jij op zoek naar een Lean training? Mooi! Lees dan vooral even verder. In deze blog leggen wij duidelijk uit welke trainingen er zijn, wat je hier leert en wat de verschillen tussen de trainingen zijn. Maar wat het mooie aan deze keuze is, is dat het eigenlijk volledig afhankelijk is van jezelf. Hoef je slechts de basiskennis op te doen van Lean? Dan is de Lean Yellow Belt voldoende. Wil jij wel een echte Lean-goeroe worden? Dan kun je de Lean Black Belt volgen!

Yellow Belt

Deze 1-daagse Lean training is de basis voor Lean. Je krijgt hier te maken met alle basisbegrippen van Lean. Zo weet je wat de 5 Lean-principes zijn, wat het verschil tussen Lean en Six Sigma is en wat de 8 verspillingen zijn binnen processen (en kun je ze herkennen). Tijdens het middaggedeelte ga je je de stof eigen maken door het toe te passen tijdens een simulatiespel van een simpel bedrijfsproces. Hierdoor ben je in staat om de methode meteen zelfstandig toe te passen. Kortom, een oriënterende maar gevarieerde Lean training!

Green Belt

De Green Belt training gaat dieper in op Lean dan de Yellow Belt training. Hierdoor doe je uitgebreide kennis van de methodiek op en van de methodes en modellen die bij Lean komen kijken. Deze training is bedoeld voor medewerkers die zelfstandig aan de slag willen met Lean en een Lean project willen leiden. In deze 5-daagse training krijg je de methode goed onder de knie en leer je hoe het in de praktijk wordt toegepast (en hoe je dit zelf doet). Hierdoor ben je eveneens in staat om Yellow Belts aan te sturen binnen een Lean project en kun je zo’n project zelfstandig leiden.

Lean Team Coach

De Lean Team Coach gaat nog dieper in op de Lean methodiek. Dus, vind jij Lean zo interessant dat jij je nog meer wil verdiepen? Dan is deze Lean training wellicht iets voor jou! In 4 dagen leer je hoe je je eigen Lean-team moet coachen, hoe je dit team moet stimuleren tijdens een Lean project en hoe je andere Belts (Yellow en Green Belts) moet coachen en aansturen. Zo ben je in staat om een team te inspireren op verschillende Lean vlakken.

Kanban training

Ben jij je aan het oriënteren op Kanban? Of vraag je je af of Kanban wat voor jouw organisatie is? In deze 1-daagse training leer je de basis van Kanban en leer je hoe je met behulp van Kanban veelvoorkomende problemen aanpakt binnen je organisatie. Voor het volgen van deze training kun je verschillende redenen hebben. Worden je medewerkers overspoeld met werk waardoor de kwaliteit afneemt? Zijn er veel ad-hoc werkzaamheden en heb je vaak spoedhandelingen die eerst afgehandeld moeten worden? Zijn werkzaamheden vaak later af dan afgesproken? Dit kun je allemaal aanpakken met Kanban!

Boek nu jouw Lean training

Dit zijn de 4 Lean trainingen die jij kunt volgen. Heb je toch nog iets meer hulp nodig bij je keuze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als je wel al weet welke Lean training je wil volgen kun je die hier boeken.

Ook interessant: